Για την Ιεράπετρα

Όταν έχεις θέληση και όραμα, όσο πιο πλούσιες είναι οι εμπειρίες σου, τόσο μεγαλύτερο είναι το εύρος των προβλημάτων που μπορείς να λύσεις και να προχωρήσεις μπροστά.

Ο Δήμος Ιεράπετρας, είμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε αυτή τη περιοχή, οι άνθρωποί της, οι γειτονιές της, τα χωριά της, τα μαγαζιά της, η γη της, οι επιχειρήσεις και ο κόπος των κατοίκων της, που κρατούν τον τόπο ζωντανό. Εμείς, που επιλέξαμε να ζήσουμε και να εργαστούμε εδώ, διαμορφώνουμε την περιοχή, εμείς ζούμε τα προβλήματά της και θα διαμορφώσουμε συλλογικά και τις λύσεις που απαιτούνται. Όλοι εμείς έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να συμβάλλουμε ως ενεργοί πολίτες  για να την κάνουμε καλύτερη, να αξιοποιήσουμε το δυναμικό της, να κερδίσουμε τις χαμένες δεκαετίες, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα του τόπου στην πρόοδο και στην προκοπή. Δεν υπάρχει πρόκληση που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, όταν είμαστε ενωμένοι και δουλεύουμε για το κοινό καλό.

Ποτέ δεν έκανα πίσω σε μάχες γι’αυτά που αγαπώ και αγαπώ την Ιεράπετρα, όχι γιατί εδώ γεννήθηκα αλλά γιατί εδώ επέλεξα να ζήσω.  Σε όλη τη ζωή μου αγωνίζομαι και ανοίγω δρόμους. Έτσι πορεύτηκα επαγγελματικά, επιχειρηματικά αλλά και στην ως τώρα πολιτική μου ζωή.  Δεν είμαι πολιτικός καριέρας, δεν αναζητώ καταξίωση, δεν φοβάμαι να αναμετρηθώ με προβλήματα. Έχω μεγάλη εμπειρία ζωής από διάφορους χώρους και έχω μάθει να ακούω, να αντιμετωπίζω με ηρεμία και ψυχραιμία τα προβλήματα, να συμβιβάζω και να συμβιβάζομαι , να δημιουργώ, να κάνω τη διαφορά. Όσο πιο πλούσιες είναι οι εμπειρίες σου τόσο μεγαλύτερο είναι το εύρος των προβλημάτων που μπορείς να λύσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Όραμά μου είναι κάθε ένας από εμάς, κάθε Ιεραπετρίτης, να νοιώθει ότι ο δήμος είναι πάντα δίπλα του, τον ακούει, τον υποστηρίζει, νοιάζεται για τις ανάγκες του,  φροντίζει για την ποιότητα ζωής του και την υγιή ανάπτυξη του τόπου μας.

Πάνω σε αυτές τις ιδέες χτίζω την υποψηφιότητά μου για το Δήμο Ιεράπετρας και επιλέγω τους συνεργάτες μου που θα έχουν τα προσόντα, θα μοιράζονται το ίδιο όραμα και θα έχουν κοινές αξίες. Διερευνώντας τις  ανάγκες και τις δυνατότητες, με κάθε Ιεραπετρίτη και κάθε Ιεραπετρίτισσα, θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας, ώστε να κάνουμε μαζί τον δήμο μας, από την πόλη ως το πιο μικρό χωριό, ένα σύγχρονο Ευρωπαικό Δήμο, με κέντρο του ενδιαφέροντός του τις ανάγκες του πολίτη, την ευτυχία των παιδιών του και την αειφόρα ανάπτυξη του τόπου.