Ο Συνδυασμός μας

Σας παρουσιάζουμε Υποψηφίους του Συνδυασμού μας «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την Ιεράπετρά μας!».

Τσαγκαράκης Νικόλαος του Δημητρίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι έγγαμος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Βελιγραδίου (με ειδικότητα στο κλάδο «Μαζικός Αθλητισμός») και της Ανωτέρας Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου, του ίδιου Πανεπιστημίου.  Επίσης, είμαι τελειόφοιτος του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία» στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχω παρακολουθήσει στα πλαίσια συνεχούς επιμόρφωσης πλείστα σεμινάρια και συνέδρια, στα οποία συμμετείχα και ως εισηγητής – σύνεδρος.  Εργάστηκα σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού και στο πρόγραμμα «Επίσκεψη αποδήμων Ελλήνων», του Δήμου Ιεράπετρας, σε Συλλόγους και Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Νομού μας και ως Ενωσιακός Προπονητής της ΕΠΣ Λασιθίου (ομάδες νέων, παιδιών, προπαίδων). Επιμελήθηκα και συνέταξα τον φάκελο για την συμμετοχή του Δήμου Ιεράπετρας στον Α’ και Β’ Προπονητικό οδηγό 2001-2004 της «Ο.Ε.Ο.Α. Αθήνα 2004». Τέλος, εργάστηκα ως Προϊστάμενος Υπηρεσιών θεατών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας 2004 και το 2005 και ως ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Ιεράπετρας, σε θέματα αθλητισμού. Από το 2014 είμαι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας. Σήμερα, υπηρετώ ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Κριτσάς. Ομιλώ Αγγλικά και Σέρβικα – Κροατικά. Ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα του συνδυασμού Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη του κ. Θανάση Χηνόπουλου, επειδή μοιραζόμαστε την ίδια ανάγκη για την δημιουργία ενός Δήμου διαφορετικού και πρότυπου, όπως και την πίστη στη δυνατότητα ουσιαστικής βελτίωσης, σε όλα τα πεδία της καθημερινότητάς μας.

Καραντώνη Αδελίνα του Αθανασίου και της Ευτυχίας Τρικίλη

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα και είμαι κόρη του Αθανάσιου Καραντώνη, που εργάσθηκε για πολλά χρόνια στο Δήμο Ιεράπετρας. Είμαι έγγαμη με τον Γιάννη Μαργετάκη και έχω δύο παιδιά τον Μάνο και την Ευτυχία. Ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης στην Ιεράπετρα και στην συνέχεια, φοίτησα στο Πανεπιστήμιο της Νάπολη Ιταλίας. Εργάστηκα επί 24 χρόνια στην ALPHA Τράπεζα Ιεράπετρας, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκα. Πάντα, αθόρυβα αλλά με πολύ αγάπη, ασχολούμαι με την πόλη μας, την οποία και λατρεύω. Ξεκίνησα το 1979, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας και την δημιουργία του «Στέκι των νέων», καθώς και της κινηματογραφικής λέσχης. Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη των ΚΥΡΒΕΙΩΝ. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούμαι ως μέλος και αντιπρόεδρος του ΔΣ  του Συλλόγου «Κρήτη δίνει ζωή», στόχος του οποίου είναι η φιλοξενία και υποστήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας. Αποφάσισα να συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου μας με το συνδυασμό του Αθανάσιου Χηνόπουλου, ενός ανθρώπου ευγενή, δραστήριου και οργανωτικού και συντάσσομαι με τον  συνδυασμό του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη.

Στεφανάκης Σταύρος του Στυλιανού και της Αικατερίνης

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Πέρασα  από το Δημοτικό σχολείο Μακρύ Γιαλού, το Γυμνάσιο Κουτσουρά και στην συνέχεια  αποφοίτησα από την Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Νεάπολης, λαμβάνοντας το πτυχίο Ηλεκτρολόγου, ασκώντας το επάγγελμα αυτό μέχρι σήμερα. Είμαι έγγαμος, έχω δύο παιδιά και από το 2014 μέχρι σήμερα, είμαι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα– Συνεργασία – Ανάπτυξη και τον Θανάση Χηνόπουλο, τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα, προσφέρει χρόνια στον τόπο μας, είναι δημιουργικός και  αποτελεί σαφώς καλύτερη πρόταση, σε σύγκριση με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους.

Φρονιμάκη Εύα του Γεωργίου και της Αντωνίας Παπαχατζάκη

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Στα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα  από το Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο Κουτσουρά. Είμαι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, (Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών) και ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα. Εργάζομαι στο λογιστήριο Ναυτιλιακής Εταιρείας. Είμαι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Οι θέσεις του συνδυασμού Ενότητα -Συνεργασία-Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής κ.Θανάση Χηνόπουλο  και η πρόταση για μια Αυτοδιοίκηση που λειτουργεί ως  χώρος του διαλόγου και της συλλογικότητας, με εκφράζουν απόλυτα και πιστεύω πως είναι κλειδί για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, όλων των Ιεραπετριτών.

Ψιμουλάκης Μιχαήλ του Γεωργίου και της Ειρήνης Περβολακιανού

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο σπουδών της Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης. Σε συνέχεια, σπούδασα σε ΙΕΚ, την ειδικότητα τεχνικός συστημάτων υπολογιστών. Είμαι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζομαι σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, ως υπεύθυνος πωλήσεων. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Βαγγέλα του Κων/νου και έχουμε μια κορούλα ενός έτους. Έχοντας αστείρευτη όρεξη για δουλειά, καινοτόμες ιδέες και νέες προτάσεις, αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Αθανάσιου Χηνόπουλου, Ενότητα–Συνεργασία- Ανάπτυξη και πιστεύω, ότι η πρότασή του μπορεί να φέρει ανάπτυξη και ανανέωση για τον Δήμο μας.

Ασλανίδης Δημήτρης του Νικολάου και της Μαρίας Σκυβάλου – Ασλανίδη

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα και είμαι απόγονος Μικρασιατών (τρίτη γενεά). Έχω ένα αδερφό, τον Παναγιώτη και η μητέρα μου έχει καταγωγή από τον Χριστό Ιεράπετρας.  Τελείωσα την Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση στην Ιεράπετρα και είμαι πτυχιούχος του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης/Τμήμα Λογιστικής. Είμαι κάτοχος αδείας Φοροτεχνικού  – Λογιστή Β’ τάξης και ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα. Επίσης, είμαι μέλος του συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας και μέλος της λέσχης Μοτοσυκλετιστών Ιεράπετρας (ΛΕ.ΜΟ.Ι.) Μεγάλωσα σε αγροτική οικογένεια, με αντικείμενο τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες πρωίμων κηπευτικών, με τις οποίες ασχολήθηκα και ο ίδιος, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Την τελευταία δεκαετία, εργάζομαι ως Υπεύθυνος Λογιστηρίου – Κοστολόγησης σε μια από τις μεγαλύτερες Εταιρείες στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια, στον χώρο της λαχανοκομίας, την AGRIS. Μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, μου δίδεται η δυνατότητα να έρχομαι συνεχώς σε επικοινωνία με όλες τις επαγγελματικές τάξεις, αλλά κυρίως, με την μεγαλύτερη και πολυπαθή επαγγελματική-παραγωγική τάξη « του αγρότη – παραγωγού», που στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει τον τόπο μας και να αφουγκράζομαι τα προβλήματά του, τις ανησυχίες του για την καθημερινότητα, αλλά και την αγωνία του για το μέλλον. Ως ενεργός, λοιπόν, δημότης της Ιεράπετρας, με ενδιαφέρει η ανάπτυξη τόσο του πρωτογενούς (αγροτικού) τομέα, όσο και του τουριστικού τομέα και πάνω σε αυτούς του τομείς, θα ήθελα να συνεισφέρω τα μέγιστα  για το κοινό καλό. Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον Θανάση Χηνόπουλο και είμαι βέβαιος, επειδή γνωρίζω τις ικανότητές του, ότι η σκληρή δουλειά θα μας οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα.

 Ματζαράκης Νικόλαος του Εμμανουήλ και της Μαρίας Χρηστάκη

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα  και τα αδέλφια μου είναι η Ευαγγελία που είναι φιλόλογος, η Νίκη, ιδιωτική υπάλληλος και ο Ιωάννης, αγρότης. Τελείωσα την Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευσή μου στην Ιεράπετρα και στη συνέχεια φοίτησα στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – Τμήμα Λογιστικής. Εργάστηκα στην Εμπορική Τράπεζα Ελλάδος, καθώς και στα λογιστήρια των εταιριών NGP A.E. και VOTRE A.E. Το 2005, μετά από εξετάσεις, προσλήφθηκα ως υπάλληλος στην Τράπεζα Κύπρου και αργότερα στην Τράπεζα Πειραιώς,  όπου υπηρέτησα μέχρι  την εθελούσια έξοδό μου το 2016. Στην συνέχεια δημιούργησα τη δική μου επιχείρηση, Λογιστικό – Ασφαλιστικό γραφείο, την οποία και διατηρώ ως τώρα. Παράλληλα από το 2011, προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, από τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Ομιλώ καλά την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα και έχω άριστες γνώσεις Η/Υ. Επίσης, είμαι διπλωματούχος ασφαλιστικών εργασιών, με πιστοποίηση  από την Τράπεζα Ελλάδος. Στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με τον στίβο και έχω συμμετάσχει στο Μαραθώνιο της Αθήνας–Κρήτης. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό του Αθανάσιου Χηνόπουλου, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, διότι δύο χρόνια συνεργάζομαι μαζί του και έχω διαπιστώσει την διορατικότητα και δημιουργικότητά του και πιστεύω, ότι με την ενότητα και την  συνεργασία, μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας προς την ανάπτυξη και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Πετρουλίδη Ιωάννα του Απόστολου και της Ανθούλας Πετυχάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών μου, στην Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση. Έχω τρία αδέλφια τον Γεώργιο, την Χρυσούλα και την Δέσποινα. Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής/Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ομιλώ καλά την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα και έχω άριστες γνώσεις Η/Υ. Μετά την αποφοίτησή μου, παρακολούθησα σεμινάρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, με θέμα «Πολιτισμός στην Καθημερινότητα». Επίσης, αφού ολοκλήρωσα την πρακτική άσκηση μου  στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών/ΙΤΕ, εργάστηκα σε θέσεις υποδοχής, δημοσίων σχέσεων και γραμματειακής υποστήριξης, σε διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Σήμερα, εργάζομαι ως Ταξιδιωτική Σύμβουλος, σε τουριστικό γραφείο της πόλης μας. Αγαπάω την πόλη μου και θέλω να εργαστώ και να προσφέρω σ’ αυτήν. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή η μέχρι τώρα συνεργασία μου με τον κ. Χηνόπουλο, στα πλαίσια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, με κάνει να πιστεύω ότι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο και να κάνουμε τον Δήμο Ιεράπετρας πιο καινοτόμο και πρότυπο, με έμφαση στην ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Χαρούλης Εμμανουήλ του Χαριλάου και της Ελπίδας Μπαϊρα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών μου στην Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση. Έχω έναν αδελφό τον Γιώργο. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Καστοριάς/Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής. Στα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Κρητών φοιτητών Καστοριάς. Επίσης, ασχολήθηκα επαγγελματικά με τις πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) και είμαι μέλος της μαχητικής Ακαδημίας Καστοριάς. Τα τελευταία 5 χρόνια μένω στην Ιεράπετρα, όπου και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα, στην ενοικίαση αυτοκινήτων, ως υπεύθυνος της εταιρείας DRIVENOW.

Δασκαλάκης Μανώλης του Γεωργίου και της Μαρίας

Γεννήθηκα στο Χριστό Ιεράπετρας. Στα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα από το Δημοτικό Σχολείο Χριστού, το Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Είμαι πτυχιούχος της σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Έχω εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ, σε αντικείμενα λογιστικής υποστήριξης και επί πλέον έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτικής προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας μου, υπηρέτησα σε θέσεις ευθύνης εθνικής σημασίας, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του Ταξιάρχου και έχω εγκατασταθεί στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας. Ομιλώ καλά την Αγγλική γλώσσα. Είμαι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελακάνου και στον ελεύθερο χρόνο μου,  ασχολούμαι με την μελισσοκομία και ορειβασία. Είμαι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία-Ανάπτυξη του Θανάση Χηνόπουλου, τον οποίον εμπιστεύομαι και τον θεωρώ ως την πλέον αξιόπιστη πρόταση για το Δήμο Ιεράπετρας.

Αλεξάκης Ιωάννης του Νικολάου και της Δανάης Παπαδοπούλη

Γεννήθηκα στις Μουρνιές Ιεράπετρας το 1975. Πατέρας μου ήταν ο πατήρ Νικόλαος Αλεξάκης και μητέρα μου η Δανάη Παπαδοπούλη. Έχω δύο αδέρφια, τον Λευτέρη (ιδ. υπάλληλο) και τον Μπάμπη (αγρότη). Τα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Εργάστηκα πολλά χρόνια σε μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ στην Αθήνα και Κρήτη. Επίσης, εργάστηκα δέκα χρόνια στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας. Σήμερα, είμαι Διευθυντής Υποκαταστήματος ΣΥ.ΝΚΑ Ιεράπετρας. Αποφάσισα να συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό Ενότητα- Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω στην πρόταση του Θανάση Χηνόπουλου και είμαι πρόθυμος να εργαστώ για την βελτίωση του Δήμου μας.

Διαμαντάκης Τρύφωνας του Στυλιανού και της Δέσποινας Ψιμουλάκη

Γεννήθηκα το 1980 και κατάγομαι από τους Μύθους Ιεράπετρας. Μένω στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών της Α/βάθμιας  και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Στη συνέχεια αποφοίτησα από το δημόσιο ΙΕΚ Νέας Κηφισιάς, με την ειδικότητα του Ιατρικού Επισκέπτη. Είμαι παντρεμένος με την Ανατολιωτάκη Ειρήνη του Παναγιώτη και έχουμε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τον Στέλιο. Εργάζομαι ως παραγωγός θερμοκηπιακών καλλιεργειών. Για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, διατελώ μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύθων. Επιπρόσθετα, υπηρέτησα στο Δ.Σ. της ομάδας παραγωγών Ανατολής, όπου με συνέπεια, ακρίβεια και υπευθυνότητα, υλοποίησα τα καθήκοντά μου. Επειδή αγαπώ τον τόπο μου, αποφάσισα να ασχοληθώ πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στο πλευρό ενός άξιου συμπολίτη μας, του κου Αθανάσιου Χηνόπουλου. Η εντιμότητα, η θέληση και η ευσυνειδησία, είναι στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείπουν στην προσφορά αυτού του τόπου. Σεβόμενος τις επιθυμίες των συμπολιτών μου, δηλώνω παρών με την παράταξη Ενότητα- Συνεργασία- Ανάπτυξη, για ένα καλύτερο Δήμο.

Μπαχλιτζανάκης Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αικατερίνης Φραντζολάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών μου, στην Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, φοίτησα στην Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος και έως σήμερα υπηρετώ στο Λιμενικό Σώμα με τον βαθμό του Αρχικελευστή. Ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα και έχω άριστες γνώσεις Η/Υ. Είμαι αντιπρόεδρος, στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κρήτης. Στον ελεύθερό μου χρόνο, ασχολούμαι με τις καταδύσεις. Είμαι παντρεμένος με την Εμμανουέλα Μελιοπούλου – Πηγιάκη και έχουμε δύο υπέροχους γιούς. Αγαπάω την Ιεράπετρα και είμαι πρόθυμος να εργαστώ σκληρά και να συνεισφέρω στην βελτίωσή της. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή στο πρόσωπο του Θανάση Χηνόπουλου, βλέπω έναν άνθρωπο με όραμα και θέληση και πιστεύω στην πρότασή του, για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Μπαριτάκης Μανώλης του Νικολάου και της Καλλιόπης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Είμαι διπλωματούχος γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Α.Π. Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο των γυμναστηρίων του Δήμου μας. Είμαι ενεργός αθλητής και μέλος των περισσότερων Ομοσπονδιών  Σωματικής Διάπλασης της Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, απέκτησα  πολυάριθμους τίτλους μεταξύ των οποίων: NABBA-WFF πρωτάθλημα Ελλάδος Athletic Overall 2013, WFF-NABBA Universe 2013 Superbody 1 θέση, IBFA κύπελλο 2014 Γενικός νικητής, IBFA world 2014 Roma 1.76 +6kg 3 θέση, NAC κύπελλο Ελλάδας 2016 Masters BB 1 θέση, WABBA Hellas 2018 Γενικός νικητής, IFBB κύπελλο Κρήτης 2018 Γενικός νικητής, WABBA international 2018 Γενικός νικητής, MR.Creta 2018 Γενικός νικητής και Mediterranean cup 2018 Γενικός νικητής. Τα τελευταία χρόνια που συνεργάζομαι με τον Θανάση Χηνόπουλο, διαπίστωσα ότι είναι ένας άνθρωπος με όραμα, ιδέες, γνώση αλλά και διάθεση να εργαστεί σκληρά για την υλοποίηση των στόχων του. Αυτός είναι και ο λόγος που τον εμπιστεύομαι και με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με την πίστη ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.  

Μαλλιωτάκης Ιωάννης  του Γεωργίου και της Αθηνάς

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος Γυμνασίου και κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Είμαι έγγαμος και έχω τρείς θυγατέρες. Ασχολήθηκα με τον Κλασικό Αθλητισμό και συμμετείχα πέντε φορές στο Μαραθώνιο, εκπροσωπώντας την Ιεράπετρα στο Εξωτερικό. Είμαι μέλος της Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας, ως υπεύθυνος Κλασικού Αθλητισμού. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη με επικεφαλής τον Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι η πρότασή του θα βοηθήσει τον Δήμο μας να προχωρήσει μπροστά.

Στεφανάκη Μαρία του Στυλιανού και της Αικατερίνης, το γένος Κουρουπάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μακρύ Γιαλό. Τελείωσα τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης στην Ιεράπετρα και είμαι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ιεράπετρας στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, με ειδικότητα Υπάλληλος Λογιστηρίου. Στη συνέχεια σπούδασα στο ΙΕΚ Ηρακλείου στο τμήμα Αυτοματοποίησης Γραφείου. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Μαυράκη του Γεωργίου, πλοίαρχο Εμπορικού Ναυτικού και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Ομιλώ καλά την Αγγλική Γλώσσα. Εργάζομαι ως υπάλληλος φαρμακείου στο Μακρύ Γιαλό. Αγαπάω αυτόν τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Γνωρίζω πολύ καλά τις ομορφιές και τα προτερήματά του, αλλά και τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς δεν επιλύονται. Βλέπω στον πρόσωπο του κ. Θανάση Χηνόπουλου έναν άνθρωπο με γνώση, εμπειρία και ικανότητα να δώσει σωστές λύσεις, ώστε να αλλάξουμε την σελίδα και να κάνουμε τον Δήμο μας όπως αξίζει και πρέπει να είναι. Διαπίστωσα ότι η πρόταση του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, προσφέρει μια διαφορετική αντίληψη της διοίκησης του Δήμου, με γνώμονα την εύρεση αποτελεσματικών και γρήγορων λύσεων στα προβλήματα της περιοχής και την δημιουργία νέων προοπτικών. Αυτός είναι και ο λόγος, που αποφάσισα να συμμετέχω και να προσφέρω την βοήθεια μου. Είμαι σίγουρη, ότι η προσπάθεια αυτή, θα συμβάλει στην ανάδειξη και βελτίωση του τόπου μας.

Ζαφειράκης Σπυρίδων του Εμμανουήλ και της Αικατερίνης Κορνάρου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Ο πατέρας μου, είναι συνταξιούχος του Πυροσβεστικού Σώματος. Έχω άλλα δύο αδέρφια, τον Ζήση και τον Γιώργο. Στα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα  από το Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Ομιλώ την Αγγλική γλώσσα και είμαι κάτοχος πτυχίου Η/Υ. Από το 2014 εντάχτηκα στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών και έκτοτε ασχολούμαι με την παραγωγή κηπευτικών σε θερμοκηπιακές μονάδες, καθώς και με την παραγωγή παρθένου ελαιόλαδου. Κατοικώ μόνιμα στην όμορφη πόλη της Ιεράπετρας. Είμαι  έγγαμος με την εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Αγαπουλάκη Χρυσή. Αγαπάω την πόλη μου και είμαι έτοιμος να προσφέρω. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή η επιτυχημένη σταδιοδρομία του και η πλούσια εμπειρία που διαθέτει, δείχνουν άνθρωπο, που είναι σε θέση να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και να προτείνει και να πετύχει αλλαγές που χρειαζόμαστε.

Κουδουμογιαννάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Ελένης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Από νεαρά ηλικία είχα επιχειρήσεις στην Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Σητεία. Επί σειρά ετών, υπήρξα μέλος και Αντιπρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Καβουσίου, καθώς και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου. Είμαι πατέρας δύο αγοριών. Πιστεύω, ότι ο τόπος μας, χρειάζεται ανανέωση και μια διαφορετική προσέγγιση στα προβλήματα που χρόνια τώρα ανακυκλώνονται και ταλαιπωρούν τους δημότες μας. Η καινούργια πρόταση, πρέπει να προέλθει από ένα πρόσωπο με παιδεία, εμπειρία και γνώσεις στα κοινά, αλλά και με ακέραιο χαρακτήρα, ώστε να διαχειριστεί τα θέματα του Δήμου μας αποτελεσματικά, με σεβασμό και εντιμότητα. Αυτά αναγνώρισα στο πρόσωπο του Αθανάσιου Χηνόπουλου και είναι και ο λόγος που χωρίς δεύτερη σκέψη, ανταποκρίθηκα στον κάλεσμα του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Όλοι μαζί θα κάνουμε την διαφορά.

Ασπραδάκης Γεώργιος του Νικολάου και της Μαρίας

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα, όπου πέρασα τα παιδικά και σχολικά μου χρόνια. Το 1989, πέρασα με υποτροφία στο ΤΕΦΑΑ  Αθηνών/Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Με το πέρας της στρατιωτικής θητείας  μου, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και από το 2000 υπηρετώ στην Δημόσια Εκπαίδευση. Παράλληλα, συνεργάζομαι μέχρι και σήμερα με αθλητικά σωματεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Ομιλώ καλά την Αγγλική γλώσσα και είμαι κάτοχος πτυχίου στο Αθλητικό Management και διπλώματος UEFA C΄, για τον αναπτυξιακό αθλητισμό.  Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Πάγγειου, με την οποία έχουμε αποκτήσει τέσσερα υπέροχα παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύτεκνη οικογένεια, όπου και οι γονείς μου, αλλά και τα έξι αδέλφια μου είναι εκπαιδευτικοί. Έχω σαν προτεραιότητα την επικοινωνία μέσα από το διάλογο, με βασικό άξονα τις ανθρώπινες αξίες. Πιστεύω ακράδαντα, ότι μέσα από την αναβάθμιση των υποδομών της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού, θα προκύψει καλύτερη ποιότητα ζωής και ότι η συνεργασία με τον κύριο Θανάση Χηνόπουλο και τον συνδυασμό του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, θα βοηθήσει την περιοχή μας να κάνει μια ουσιαστική στροφή προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ταμπακάκη Αθηνά του Ιωάννου και της Φιλίας Ασβεστά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο σπουδών μου, Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Η οικογένειά μου κατάγεται από το Καβούσι και έχω μια αδερφή, τη Ζαχαρένια, απόφοιτο του Παντείου Πανεπιστημίου/Τμήμα  Δημόσιας Διοίκησης. Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης/Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων που αφορούσαν την παιδική ψυχολογία και τη διδασκαλία παιδιών, με μαθησιακές δυσκολίες. Ομιλώ καλά την Αγγλική, Γερμανική και Ρωσική γλώσσα και κατέχω πτυχίο Η/Υ. Ως απόγονος Μικρασιατικής οικογένειας, ασχολούμαι από μικρή ηλικία ενεργά με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας και τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος του Δ.Σ. Στο πρόσωπο του κ. Θανάση Χηνόπουλου, είδα τον άνθρωπο που θα αλλάξει την τετριμμένη κατάσταση της πόλης μας και γι’ αυτό αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό Ενότητα-Συνεργασία-Ανάπτυξη.

Σκύβαλος Εμμανουήλ του Δημητρίου και της Πηνελόπης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης. Ο πατέρας μου ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιεράπετρας. Η μητέρα μου, εργάζεται ως καθηγήτρια (θεολόγος) στο Β’ Λύκειο Ιεράπετρας. Σπούδασα στο ΤΕΙ Ηρακλείου/Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση. Είμαι έγγαμος με την Χρυσούλα Τζελέπη, που υπηρετεί ως δασκάλα στο Α’ Δημοτικό Ιεράπετρας. Έχω μια όμορφη κόρη και ένα αδελφό, τον Χρήστο, που είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Ηρακλείου. Πιστεύω ότι  ο Δήμος, οφείλει να βρίσκεται  κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του, να τα αφουγκράζεται και να δίνει λύσεις,  που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά και την ποιότητα της ζωής των δημοτών. Βλέποντας την μέχρι τώρα πορεία του Θανάση Χηνόπουλου, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να φέρει αλλαγές στα θέματα που χρόνια τώρα έχουν μείνει στάσιμα, ώστε η πόλη μας να αποκτήσει το κύρος που της αξίζει. Εντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ιεράπετρα μια πόλη καινοτόμα, αποτελεσματική, ελκυστική σε επισκέπτες και πολίτες και με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Φιλανδαράκης Μιχαήλ του Γεωργίου

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα την Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευσή μου. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑ Αθηνών. Στα μαθητικά μου χρόνια, υπήρξα πρωταθλητής Ελλάδος στα 100μ και χρυσός βαλκανιονίκης στο μήκος, με σημαντικές συμμετοχές  σε Πανευρωπαϊκές και Διεθνείς συναντήσεις. Το 1984 ήμουν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας. Ασχολούμαι με την προπονητική και αρκετοί αθλητές μου, κατέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια πανελλήνιες νίκες, έκαναν ρεκόρ και συμμετείχαν σε Εθνικές ομάδες στίβου σε βαλκανικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Από τις  μεγαλύτερες διακρίσεις σημείωσε ο γιός μου Νίκος, με σπουδαία αποτελέσματα σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Εκτός από τον στίβο, ασχολούμαι με τους παραδοσιακούς χορούς ως χοροδιδάσκαλος, με προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και ως υπεύθυνος στη Δημοτική ομάδα χορού του Δήμου Ιεράπετρας. Πραγματοποίησα έρευνα με αντικείμενο τους παραδοσιακούς χορούς της περιοχής Λασιθίου, η οποία παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2004, με τίτλο «Σεγιάνι στη Κρήτη», που προβλήθηκε από τα ΜΜΕ. Την ίδια χρονιά, στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, παρουσιάσαμε στο Ζάππειο Μέγαρο τοπικούς παραδοσιακούς χορούς, παρουσία ξένων δημοσιογράφων. Το 2005 ήμουν υπεύθυνος για την διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων στον τομέα του κλασσικού αθλητισμού και το 2007 νομαρχιακός υπεύθυνος στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού.  Είμαι ιδρυτής και Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Ιεράπετρας και εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων  Κρήτης. Τα τελευταία 20 χρόνια, ασχολούμαι με τα κοινά και αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, για την Ιεράπετρά μας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Χηνόπουλο. Η κοινή αφετηρία μας είναι ο αθλητισμός και στόχος μας, είναι η άνοδος της πόλης μας σε όλους τους τομείς με μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Πιστεύω στον Θανάση Χηνόπουλο, γιατί είναι ένας αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και ένας αξιόλογος άνθρωπος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην πόλη μας, προσφέροντας θέσεις εργασίας σε πολλούς συμπολίτες μας.

Τσακιράκης Γεώργιος του Μιχαήλ και της Αλίκης

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης το 1975. Από το 1992 που αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας έως το 1998, σπούδασα και εργάσθηκα πάνω στον κλάδο Λογιστικών-Φοροτεχνικών στο Ηράκλειο Κρήτης. Από το 1999 έως και σήμερα, ασχολούμαι με την Ελαιοκαλλιέργεια και την Αμπελουργία, ενώ το χρονικό διάστημα 1998 έως το 2007 εργάσθηκα κατά διαστήματα σε διάφορα καταστήματα εστίασης της Ιεράπετρας. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, είμαι εκλεγμένος Προέδρος της Κοινότητας Μαλλών. Συντάσσομαι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργαία – Ανάπτυξη του Κ. Αθανασίου Χηνόπουλου για τις επικείμενες εκλογές, με σκοπό την «αλλαγή σελίδας» στον Δήμο μας.

Σωμαράκης Δημήτρης του Νικολάου και της Νίκης Πεδιαδίτη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ιεράπετρας/Τμήμα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Μετά την αποφοίτησή μου από το ΙΕΚ, ξεκίνησα την δική μου επιχείρηση (Αρτοποιείο) την οποία διατηρώ  τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια. Έχω διδάξει στο παραπάνω ΙΕΚ και για δέκα περίπου χρόνια συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Φ. Ιεράπετρας, με την ιδιότητα Αντιπροέδρου. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ιεράπετρας.  Έχω δύο αδέλφια, την Ελένη και τον Γιώργο. Αποφάσισα να ενταχτώ στο συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι έχει γνώση, εμπειρία και θέληση να κάνει απαραίτητες αλλαγές για ένα Δήμο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε Ιεραπετρίτη.

Βυθούλκα Ανθή του Αθανασίου και της Φλώρας Θανάση

Μεγάλωσα στα Χανιά, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Στη συνέχεια φοίτησα, με υποτροφία στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας/Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μετά την αποφοίτησή μου, έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και έχω εξειδικευτεί στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφορικής (GIS). Ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα. Σήμερα εργάζομαι στην Ιεράπετρα, σε ιδιωτική επιχείρηση, ως υπάλληλος λογιστηρίου. Eίμαι έγγαμη με τον Γιώργο Βυθούλκα του Διονυσίου και έχουμε δύο χαριτωμένα παιδιά. Νοιώθω ευτυχισμένη που ζώ σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και είναι υποχρέωση όλων μας, να συμβάλλουμε στην προσπάθεια να γίνει ακόμα καλύτερος. Επέλεξα τον συνδυασμό  Ενότητα- Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω στο όραμα του κ. Θανάση Χηνόπουλου και στην ικανότητά του, να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για την ανάδειξη της περιοχής μας και για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Λυρατζάκης Ε. Κωνστανίνος

Γεννήθηκα στις Μάλλες Ιεράπετρας. Μετά την αποφοίτησή μου από το Οικονομικό Λύκειο Ιεράπετρας, συνέχισα τις σπουδές μου στην Τουριστική Σχολή Αθηνών. Επί σειρά ετών, εργάστηκα ως ανώτατο στέλεχος σε κορυφαία ξενοδοχεία της χώρας μας. Στην συνέχεια ίδρυσα δική μου τουριστική επιχείρηση, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Καράσαββα και έχουμε δυο γιούς. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, έχω συμμετάσχει σε πλήθος παγκοσμίων  και ευρωπαϊκών τουριστικών εκθέσεων. Το 1984, ανέλαβα την πρωτοβουλία για την εκτύπωση της πρώτης έγχρωμης διαφημιστικής καμπάνιας, για την τουριστική Ιεράπετρα. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του αναπτυξιακού μοντέλου, με έμφαση στον τουρισμό και γεωργία, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας μας. Οι γνώσεις μου πάνω στο τουριστικό αντικείμενο, είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας και πρακτικής. Δηλώνω έτοιμος να προσφέρω για την ανάπτυξη του τόπου μας και είμαι πεπεισμένος ότι με τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη του κ. Χηνόπουλου, θα αλλάξουμε την πορεία του Δήμου μας, κάνοντάς τον πιο σύγχρονο και πρωτοπόρο, βελτιώνοντας την καθημερινότητα και δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές για όλους τους δημότες της Ιεράπετρας.

Ατζαράκη Ειρήνη του Στυλιανού  και της Μαρίας Τζιρβελάκη

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα και μεγάλωσα στο Μακρύ Γιαλό, όπου τελείωσα και τον κύκλο της εκπαίδευσής μου. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Χατζάκη και έχουμε ένα γιο. Εργάζομαι στο Μακρύ Γιαλό ως ιδιωτικός υπάλληλος, στον τουριστικό κλάδο. Αποφάσισα να συνταχθώ στην προσπάθεια του συνδυασμού Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο,  επειδή η μέχρι τώρα πορεία του, αποδεικνύει ότι μπορεί να βρει σωστές λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας.

Πατεράκης Θεόκλητος του Εμμανουήλ και της Στεφανίας Γιαμπιτζάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μακρύ Γιαλό. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το Δημοτικό και Γυμνάσιο Κουτσουρά, καθώς και το Λύκειο Ιεράπετρας. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ιεράπετρας/Τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων. Έχω τρείς αδελφές την Μαρία, την Δέσποινα και την Γεωργία. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής μας και στη συνέχεια άνοιξα την δική μου επιχείρηση εστίασης στο Μακρύ Γιαλό. Σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τουριστικό κλάδο. Είμαι παντρεμένος με την Στεφανία Καλαιτζίεβα και έχουμε μια υπέροχη κορούλα, τη Δανάη. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία  – Ανάπτυξη του κ. Θανάση Χηνόπουλου, επειδή πιστεύω ότι μπορεί να φέρει αλλαγές που ο τόπος μας χρειάζεται και που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Κοϊνάκης Ιωάννης του Γεωργίου και της Μαρίας Κωστάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παχιά Άμμο Ιεράπετρας. Στα μαθητικά μου χρόνια, πέρασα από το Δημοτικό Σχολείο της Παχιάς Άμμου και το Γυμνάσιο της Ιεράπετρας. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης, ως ιδιοκτήτης καφέ- μπαρ στην Παχιά Άμμο. Έχω έναν αδελφό, τον Μενέλαο, ο οποίος είναι αγρότης. Συντάσσομαι με τον κ. Θανάση Χηνόπουλο,  επειδή πιστεύω στο όραμα του συνδυασμού του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, καθώς και στην ικανότητα του ίδιου να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά όλα εκείνα τα προβλήματα, που επί σειρά ετών ταλαιπωρούν τους Δημότες μας. Ενωμένοι, θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες της περιοχής και θα εφαρμόσουμε αλλαγές, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας.

Σφυράκη Σοφία του Κωνσταντίνου και της Βιολέτας Δαγαλάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης μου. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηρακλείου/Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, παρακολούθησα σεμινάρια με θέμα την Αρχιτεκτονική Σχεδίαση. Ομιλώ καλά την Αγγλική γλώσσα και έχω άριστες γνώσεις Η/Υ.  Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις στην Ιεράπετρα. Επέλεξα να συμμετέχω στο συνδυασμό Ενότητα – Συνεργαία – Ανάπτυξη με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής μας.

Βασιλάκης Αλέξανδρος του Πέτρου και της Μαρίας, το γένος Τσιγλάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Ασχολούμαι με τις βιολογικές καλλιέργειες οπωροκηπευτικών. Είμαι μέλος του Δ.Σ στο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κουτσουρά. Είμαι παντρεμένος με την Καμενάκη Μαρία του Στυλιανού και πατέρας τριών κοριτσιών. Για πρώτη φορά ασχολούμαι με τα κοινά και επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη,  επειδή ξέρω ότι ο Θανάσης Χηνόπουλος δεν θα ακολουθήσει τα τετριμμένα των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να πραγματοποιήσει τα απραγματοποίητα και το έχει αποδείξει.

Μουστακάκη Ειρήνη του Σπυρίδωνα και της Μαρίας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι έγγαμη  και έχω 2 κόρες, τη Μαρία και τη Νίκη. Ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης στην Ιεράπετρα. Αποφοίτησα από την Σχολή ΚΕΛΕΣΟ-τμήμα οδοντοτεχνικής και στη συνέχεια από τη Σχολή ΖΗΤΑ-στέλεχος λογιστηρίου. Επέστρεψα στην Ιεράπετρα, όπου και εργάζομαι 26 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Αγαπώ την πόλη μου και θα ήθελα να προσφέρω σε αυτήν. Επέλεξα τον Συνδυασμό Ενότητα-Συνεργασία-Ανάπτυξη, του Θανάση Χηνόπουλου, ενός ανθρώπου δημιουργικού, έντιμου και διορατικού, γιατί πιστεύω πως θα οδηγήσει την πόλη μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Χριστοδουλάκη Ειρήνη του Νικολάου και της Ελισάβετ Περάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και τον κύκλο σπουδών μου. Είμαι αγρότισσα και ασχολούμαι με την παραγωγή οπωροκηπευτικών. Έχω δύο παιδιά, την Σοφία  και τον Νίκο Γερομαρκάκη. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο και είμαι έτοιμη να προσφέρω την βοήθειά μου για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Μπαγορδάκης Νικόλαος του Ιωάννη και της Μαρίας Ρεμουντάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μακρύ Γιαλό. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το  Δημοτικό Μακρύ Γιαλού και από το Γυμνάσιο Κουτσουρά. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο Γεωπονικό Κέντρο του Μακρύ Γιαλού. Τα θέματα του Δήμου μας είναι σύνθετα και η επίλυσή τους χρειάζεται έναν άνθρωπο με εμπειρία και γνώση. Αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Η θετική πορεία του επικεφαλής του συνδυασμού Θανάση Χηνόπουλου, δείχνει άνθρωπο που φέρνει θετικά αποτελέσματα σε ότι αναλαμβάνει. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα αλλάξουμε τον Δήμο μας και θα τον κάνουμε πιο σύγχρονο και πιο φιλικό προς τους Δημότες του.

Τριχάκη Άννα του Γεωργίου και της Αικατερίνης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΕ Ιεράπετρας/Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, από όπου έλαβα πτυχίο Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Συστημάτων. Για πολλά χρόνια απασχολούμαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον χώρο του Τουρισμού. Μιλάω άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και έχω καλές γνώσεις Η/Υ.  Αποφάσισα να ενταχθώ στον συνδυασμό Ενότητα  – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω ότι ο Θανάσης Χηνόπουλος  έχει την εμπειρία και το όραμα, που θα βοηθήσουν τον τόπο μας να πάει μπροστά.

Γαϊτανάκης Μιχαήλ του Αλέξανδρου και της Μαρίας Χατζημαρκάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος για πολλά χρόνια. Σήμερα ασχολούμαι με την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών. Είμαι παντρεμένος με την Φρανζέσκα Στράουχ και έχουμε δύο παιδιά. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω ότι ο Θανάσης Χηνόπουλος μπορεί να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου μας.

Καράλη Παρασκευή – Βιβή του Δημητρίου και της Μιράντας Σταμούλη

Γεννήθηκα  και μεγάλωσα στην Άρτα. Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ Άρτας/Τμήμα Νοσηλευτικής. Μετά την αποφοίτησή μου παντρεύτηκα και μετακόμισα στον  Άγιο Στέφανο Μακρύ Γιαλού, όπου μένω και μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Κόπανο και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Αγαπάω τον Άγιο Στέφανο και τους ανθρώπους του. Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω στην ανάδειξη και στην βελτίωση του υπέροχου χωριού μας. Επέλεξα να συνταχτώ στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία  – Ανάπτυξη  και τον κ. Θανάση Χηνόπουλο και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον τόπο μας να προχωρήσει μπροστά.

Γιωργανάκης Γιάννης του Κωνσταντίνου και της Δέσποινας Λαμπράκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εστίασης στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένος με την Μαριλένα Αργυρίου και πατέρας ενός παιδιού. Επέλεξα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό Ενότητα -Συνεργασία-Ανάπτυξη, επειδή πιστεύω ότι ο Δήμος μας χρειάζεται μια νέα ομάδα ανθρώπων, που μπορούν vα φέρουν καινούργιες, πιο αποτελεσματικές  λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.  Η πορεία του Θανάση Χηνόπουλου  στο κόσμο του επιχειρείν, καθώς και η πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά, αποδεικνύουν ότι είναι ικανός  να φέρει ανανέωση σε όλους τους τομείς του Δήμου μας.

Λαποκωνσταντάκης Ιωάννης του Ευαγγέλου και της Αικατερίνης

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου/Μηχανολογικό Τμήμα. Για πολλά χρόνια, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τουριστικό κλάδο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τις θερμοκηπιακές  καλλιέργειες. Είμαι παντρεμένος με την Τζιρβελάκη Γεωργία του Νικολάου, που δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στο Μακρύ Γιαλό. Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Εμπιστεύομαι τον κ. Χηνόπουλο Θανάση και εντάσσομαι στον συνδυασμό του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο.

Χουλάκη Ευανθία του Δημητρίου και της Ειρήνης Στρουμπάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ολοκλήρωσα και το κύκλο των σπουδών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης/Τμήμα Ζαχαροπλαστικής. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εστίασης. Ομιλώ την Αγγλική γλώσσα και έχω καλές γνώσεις Η/Υ. Επί σειρά ετών ήμουν ενεργό μέλος του Ερυθρού Σταυρού. Έχω ανάγκη να συνεισφέρω στην βελτίωση της πόλης μας. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη,  με τον επικεφαλής κ. Θανάση Χηνόπουλο, επειδή πιστεύω ότι η πρότασή του είναι η πιο αξιόλογη και μπορεί να φέρει αλλαγές που χρειαζόμαστε.

Ρουμπάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ και της Ντίνας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευςής μου. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ηρακλείου/Τμήμα Μηχανολόγων Ψυκτικών. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα στην επιχείρηση του πατέρα μου, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα. Έχω δύο αδέλφια, τον Φίλιππο και τον Στέφανο. Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να δηλώσω την συμμετοχή μου με την ανεξάρτητη παράταξη Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη. Πιστεύω πως με ενδιαφέρον, εντιμότητα και ικανότητα, η ομάδα του συνδυασμού μας με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Αθανάσιο Χηνόπουλο, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των Δημοτών μας.

Μαρκουλάκη – Κουφάκη Νίκη του Παναγιώτη και της Γεωργίας

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ Ιεράπετρας/Τμήμα Λογιστικής. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε ιατρείο στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Κουφάκη και έχουμε μια κόρη, την Μαρία. Εμπιστεύομαι τον κ. Θανάση Χηνόπουλο και εντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, επειδή είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να οδηγήσει τον Δήμο μας σε ένα καλύτερο αύριο.

Βασιλάκης Αντώνιος του Πέτρου και της Μαρίας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο των σπουδών μου. Είμαι αγρότης και ασχολούμαι με θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Είμαι πατέρας ενός κοριτσιού. Το χόμπι μου είναι η μουσική (D.J). Αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, του κ. Θανάση Χηνόπουλου, επειδή αποτελείται από νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και όραμα για την πόλη μας. Πιστεύω ότι μόνο με τον κ. Θανάση Χηνόπουλο μπορεί να «ξεκολλήσει» πια η Ιεράπετρα και να πάει βήματα μπροστά.

Τσαμπανάκης Ηρακλής του Νικολάου και της Καλλιόπης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Στέφανο. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το  Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σητείας. Ασχολούμαι με χωματουργικές εργασίες και είμαι παραγωγός ελαιόλαδου και κρασιού. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Καμενάκη. Επί σειρά ετών, είμαι  μέλος του  Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Στεφάνου και τα τελευταία χρόνια κατέχω τη θέση του Αντιπρόεδρου. Επίσης, είμαι μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Στεφάνου. Ενδιαφέρομαι και αγαπώ τον τόπο μου. Η ποιότητα της καθημερινότητάς μας, είναι άμεσα εξαρτημένη από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η ευθύνη απέναντι στην οικογένεια και τη δουλειά μας, μας υποχρεώνει να συμμετέχουμε όλοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Θανάση Χηνόπουλου και εντάσσομαι στον συνδυασμό του, Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με την πεποίθηση ότι η πρότασή του θα φέρει την ανάπτυξη που χρειαζόμαστε.

Τζανιδάκης Μάρκος του Γεωργίου και της Αργυρώς Βασαρμιδάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κεντρί Ιεράπετρας. Διατηρώ την δική μου επιχείρηση μεταφορών και εμπορίου ανταλλακτικών. Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω. Επέλεξα τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής Θανάση Χηνόπουλο και πιστεύω ότι μαζί θα αλλάξουμε την πορεία του Δήμου μας προς το καλύτερο.

Ξανθάκη Ελένη του Μιχαήλ και της Άννας Δρανδάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου ζω με την 10χρονη κόρη μου. Είμαι απόφοιτη του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών CARIERRA/Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Γραμματέων Διεύθυνσης. Επίσης, είμαι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του London Colleague of Management. Έχω ένα αδερφό, τον Γιάννη Ξανθάκη. Εργάζομαι ως υπεύθυνη αγορών και πωλήσεων σε επιχείρηση εμπορίου κηπευτικών της πόλης μας. Συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Θανάση Χηνόπουλου, επειδή είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, με πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, που με διάθεση να εργαστεί, θα βοηθήσει την Ιεράπετρα να αναπτυχθεί.

Τσομπάνογλου Ειρήνη του Γεωργίου και της Βασιλείας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Είμαι απόφοιτος Εσπερινού Λυκείου Ιεράπετρας/Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις στην Ιεράπετρα. Τελευταία χρόνια εργάζομαι στον Τουριστικό τομέα. Είμαι έγγαμη και έχω τρία παιδιά. Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για τον τόπο μου και  τους ανθρώπους του, εντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη, με τον επικεφαλής Αθανάσιο Χηνόπουλο και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Δήμου μας.

Γαρεφαλάκη Παναγιώτα του Νίκου και της Δήμητρας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου τελείωσα και τον κύκλο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής μου. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ Ιπποκράτειος με ειδικότητα επαγγελματικού μακιγιάζ. Εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση – εμπορικό κατάστημα. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη και πιστεύω ότι η πρόταση του κ. Θανάση Χηνόπουλου θα φέρει ουσιαστικές λύσεις για την πόλη μας, εξασφαλίζοντας την ανοδική πορεία, που όλοι επιθυμούμε.

Ατζαράκης Νικόλαος του Στυλιανού

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα και κατοικώ στο Μακρύ Γιαλό. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το Δημοτικό σχολείο Μακρύ Γιαλού και το Γυμνάσιο και Λύκειο Ιεράπετρας. Εργάζομαι ως χειριστής αγροτικών μηχανημάτων. Συντάσσομαι στον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη του κ. Θανάση Χηνόπουλου και είμαι έτοιμος να εργαστώ για την ανανέωση  και ανάδειξη του Δήμου μας.

Μπακιρτζάκη Νεκταρία του Αναστασίου

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο και ζω στην Επισκοπή Ιεράπετρας. Είμαι Παντρεμένη με τον Δαργωνάκη Θεόκλητο και  μητέρα ενός παιδιού. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης, ως ιδιοκτήτρια καφέ στην Επισκοπή. Επιλέγω τον συνδυασμό Ενότητα – Συνεργασία – Ανάπτυξη με τον επικεφαλής Θανάση Χηνόπουλο επειδή πιστεύω στο όραμα του για ένα Δήμο πιο καινοτόμο και πρότυπο.