Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Πλατανιά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας Θ. Χηνόπουλος

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Την παραίτηση του από το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά μετά το πέρας της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21/01/2019 υπέβαλλε ο κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος ενόψει των δημοτικών εκλογών και της καθόδου του στις δημοτικές εκλογές για την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου στον Δήμο Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χηνόπουλος σε σχετική επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους δημότες του Δήμου Πλατανιά που με εμπιστεύθηκαν επανειλημμένα με την ψήφο τους και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη που με πρότεινε επανειλημμένα για την τιμητική και ουσιαστική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά, θέση που κατέχω οκτώ χρόνια.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προσπάθησα να ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκοντά μου, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου και μαζί με όλα τα μέλη της παράταξής μας, αλλά και με το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου το Δήμου, θεωρώ ότι λειτουργήσαμε με πνεύμα διαφάνειας, ουσιαστικής συνεργασίας, ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου Πλατανιά.

Κλείνοντας και αφού ευχαριστήσω και πάλι θερμά τους δημότες, τον Δήμαρχο αλλά και όλους τους συναδέλφους αιρετούς για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου και για την συνεργασία μας χωρίς κοντόφθαλμες πολιτικές και πρακτικές, εύχομαι η άσκηση των καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο  που θα αναδειχθεί από το σώμα, να συμβάλει στην ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία του  με δημοκρατικές διαδικασίες, διαφάνεια και με πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας πάντα με σεβασμό σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και με γνώμονα την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου Πλατανιά και την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και των κατοίκων του».

Με τιμή

Αθανάσιος  Περ. Χηνόπουλος

https://www.hxonews.gr/details.php?id=41948